Ups, kriisi tõttu kaotasin 2/3 sissetulekust!

Naljakas on see ilmaelu. Enne kriisi sain kaasautoriks Tervendaja ajakirja. Peale kriisi algust kaotasin 2/3 oma tööst Postimehes. Sisuliselt kui suudan leida piisavalt põnevaid teemasid millest kirjutada, olen omadega mäel. Vastasel juhul... olen uppuval laeval!
Ega see Tervendaja värk nüüd ka mingisugune lepinguline töö ole. Sellessuhtes, et kindlust ja turvatunnet see palga mõttes kuidagi ei paku. Rohkem nagu freelance teema.


Ma ei teagi, kas ma tegelikult üldse selline turvalisuse tagaajaja ,palgatöötaja tüüpi, olen? See tähendaks, et ma peaksin kellelegi alluma ja mul puuduks vabadus. Praegu ma saan kirjutada sellest millest tahan, millal tahan. No muidugi toimetaja peab selle ka heaks kiitma.


Ja toimetaja on seal äge. Sunnib mind nihutama minu piire. Vaja suhelda arstidega. Üleüldse, võõraste inimestega.


"Üks asi on kirjutamisoskus, teine asi on ärarääkimisoskus, mida Tervendajate lugude tegemisel samuti hästi valdama peab." kirjutas ta mulle oma ühes esimestest kirjadest. Päris hirmutav minu jaoks, aga... CHALLENGE ACCEPTED!


Ta on seega hullult äge toimetaja. Pole teda silmast silma muidugi kunagi kohanud, aga see energia mis läbi tema meilide minuni jõuab on äge. Konkreetne, aus, siiras. Täielik jama on ainult, et tahaks hullult kirjutada aga ei tule ühtegi teemat pähe mida jälle lahkama hakata.


Tarvis vist meditsiiniuudiseid otsima minna, ehk leiab mõne huvitava uurimustöö jälle millega rahva teadlikkust ja meeli rikastada. Või on teil mõnda põnevat teemat pakkuda millest lugeda tahaksite? Tervendaja ajakirja juures kõige rohkem meeldib mulle see, et kõike mida ma kirja panen, ma topelt kontrollin üle. Teaduslik värk ikkagi.


Selle kuu Tervendaja ajakirja on, kusjuures, võimalik poelettidelt osta. Soovitan väga, tellida saab ka siit seda endale otse koju, postkasti, kontaktivabalt. Väga vabastav on lugeda infot mis on kontrollitud ega ole kuidagi kompromiteeritud. Kas teadsid, et Tervendaja on ajakiri mis ilmub ainult paberkandjal? Ta ei ole internetis kuskil loetav.


Lõpetasin just kaks lugu ja saatsin nad ära, kui kõik plaanipäraselt läheb, saab juba neid lugeda Mai ja/või Juuni väljaandes. Kaks väga ägedat persoonilugu on ka tulemas. Üks on lugu ühe Eesti tipp-terapeut-hüpnotisööriga. Kas arvate ära, kellest jutt on? Noh, igatahes, kui ei arva, saate küllaltki pea temast lähemalt juba Tervendajast lugeda!


Postimehes kui kolumni pidasin, mul oli ka vaba voli kõike kirja panna. Kõike mida tahtsin ja kuidas tahtsin. Tellitud lugusi oli vähe. Ainult kaksikleekide teema oli see mille kirjutasin tellimuse peale. Toimetaja ise tahtis sellest rohkem teada ja mina väga tahtsin sellest ka rahvale jagada.


Täiega äge toimetaja on mul seal ka, üleüldse. Imeline rõõmurull Dagmar. Selline inimene kes on alati Lampi õnnelik. Isegi kui rõõmuks on vähe põhjust, tema leiab alati viisi kuidas kaigas üle hoovi vedada ja sild ehitada. Eeskuju missugune, õppetund vastu võetud!


Ma ei tea mis see universum siin mulle nüüd kokku on keeranud kõikide nende segaste soovidega mis ma talle saatnud olen. Ja mis võimalusi või vabadust ta mulle pakkuda soovib, aga ma olen valmis seda kõike vastu võtma ja mitte paanikasse sattuma.


Ma pole ilmselt ainuke kes kriisi tõttu on midagi kaotanud ja peab nüüd hakkama teisiti mõtlema?


163 views

Subscribe Form

  • Facebook
  • Instagram

©2019 by Ingrid von Wicca.