Wow! Päris esimene blogipostitus!

Juhhuuu, ma tegingi selle lõpuks ära ja see ei olnud üldsegi nii raske! No mis te arvate, kui kaua võttis ideest teostuseni aega alustada oma isikliku maagiablogiga?


Täpselt nii kaua kui kaua ma valisin olla ohvrirollis. Ja täpselt nii pikalt kui pikalt ma valisin seal oodata, et keegi päriselt selle veebilehe minu eest ära teeks! No ikka kuude viisi, sõbrad, kuude viisi... lükkasin edasi midagi millel on minu jaoks tegelikult väga suur väärtus ja tähtsus!


Self expression on ju tänapäeval oluline! Sest elame maailmas kus oma isiklike vajaduste piirid on mainstream meedia pärast nii kuradima hägused. Mõtteid, arvamusi ja ideid on nii palju, et inimese oma isikliku väe tunnetus ja väljendus on täiesti hääbumas.


Selline tunne on nagu inimkond tervikuna hakkaks lihtsalt välja surema. Me ei tea enam kellelt abi paluda kui elu on muutunud talumatuks. Spirituaalsust ja vaimsust ei ole enam inimestes, selle isikliku spirituaalsuse arengu on kirikud juba eos alla surunud ja maha matnud.


Aga minus on veel kübeke ürgset spirituaalsust ja vaimsust alles, nii nagu sinus ka. Ja minu missioon on, et ma valin seda endas kaugemale arendada. Kõiki oma teadmisi, avastusi, kogemusi, rõõme ja isegi kurvastust sellel spirituaalsel teekonnal kavatsen ma sinuga jagada. Sest mina usun, et me kõik oleme ühenduses.


Ja kes teab, äkki olen sina teekonnal millel olen minagi ning siis saame me KOOS sellel üllatusi täis teekonnal kasvada!#lifelessons #growing #humans #spirituality #spirituaalsus #õppetunnid #eluõpetab #koos #proovimekooskasvada #kasvamekoos #kõikonüks #kõikühespaadis

114 views0 comments

Recent Posts

See All